Selecteer een pagina

Webdesign

Bij het ontwikkelen van een website moet er aan een aantal zaken aandacht worden besteed. Niet alleen het ontwerp is belangrijk, maar de teksten en het gebruik van media als foto- en videomateriaal spelen een net zo grote rol in het succes van een goede website. Op onderstaande tabbladen kun je de nodige informatie over deze onderwerpen vinden. De informatie is zo compact mogelijk weergegeven in heldere taal. Mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

Het ontwerp van je website bepaalt niet alleen het uiterlijk, maar ook de gebruikersvriendelijkheid. Zijn de teksten goed leesbaar, en kun je makkelijk van de ene pagina naar de andere navigeren, onafhankelijk van het apparaat dat je gebruikt? Dat zijn belangrijke aandachtspunten die bepalen of een bezoeker voor jouw bedrijf kiest of naar de concurrent gaat. 

Teksten spelen een net zo grote rol bij een succesvolle website als het ontwerp. Teksten die te lang of onduidelijk geformuleerd zijn worden niet gelezen. Daarnaast mag een tekst geen fouten bevatten en moet deze – net als het ontwerp – de sfeer uitademen die de eigenaar wil creëren. Jotiko kan helpen bij het bereiken van deze doelen.

Een website bestaat uit meer dan alleen tekst. Vrijwel altijd zul je gebruik willen maken van afbeeldingen en misschien zelfs wel videomateriaal. Materialen kunnen zowel analoog als digitaal aangeleverd worden. Het digitaliseren van analoog materiaal is bij de prijs van de website inbegrepen; digitale remastering van oud videomateriaal is mogelijk tegen vergoeding.

Iets dat veel mensen vergeten, is dat een website onderhoud nodig heeft. Diensten en producten kunnen in de loop der tijd wijzigen zodat aanpassing nodig is, maar ook de techniek achter de website moet regelmatig – bij voorkeur tenminste maandelijks – bijgewerkt worden. Jotiko kan dit onderhoud doen tegen een kleine maandelijkse vergoeding.