Webdesign

Tegenwoordig doen we steeds meer via internet. We gebruiken het ter vermaak, maar ook voor serieuze zaken zoals bankzaken, contacten onderhouden, informatie opzoeken en natuurlijk is vrijwel elke ondernemer ook op de een of andere manier zakelijk actief op het internet. 

De ontwikkelingen op het gebied van internet gaan razendsnel. Het is nog niet zo lang geleden dat mensen vooral vanaf achter hun bureau via hun desktop gebruik maakten van het internet. Tegenwoordig gebeurt dit steeds minder. De ontwikkelingen in mobiele technologie volgen elkaar in rap tempo op. Momenteel surft meer dan de helft van de internetgebruikers met mobiele apparaten op het internet. De verwachting is dat dit percentage in 2017 zal oplopen tot wel 75 %.

Een moderne website moet dus goed bruikbaar zijn op al die apparaten: desktop computers, mobiele telefoons en tablet computers. Een website die zich niet aanpast aan de grootte van het beeldscherm of traag laadt, zal door Google en veel andere zoekmachines lager in de zoekresultaten geplaatst worden. Niet goed vindbaar zijn betekent verlies van klanten. 

Hetzelfde geldt voor slechte teksten. De meeste websites die bedrijven hebben, geven veel informatie maar nodigen niet uit tot actie ondernemen. En dat is nu precies wat je als ondernemer wil bereiken! Hou dus op met mensen eindeloos informeren maar zorg er met je teksten voor dat mensen wel bij jou moeten kopen.

Jotiko kan je daarbij helpen. Sterker nog: het aanpassen van door jou aangeleverde teksten zodat ze voldoen aan de laatste SEO-eisen en de bezoekers motiveren actie op je site ondernemen maakt standaard onderdeel uit van het webdesign aanbod. Ben je echt helemaal klaar met je website die door niemand gevonden wordt en je geld blijft kosten zonder een stuiver op te leveren? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een aanbod waar je gegarandeerd vrolijk van wordt.